Este greşit să credem şi să promovăm ideea că doar femeile mimează orgasmul. Şi reprezentanţii sexului puternic fac acest lucru, numai că procentul lor este mult mai mic


Atât femeile, cât şi bărbaţii nu ajung mereu la orgasm şi preferă să-l mimeze, mai degrabă, decât să-şi jignească partenerul sau să intre în vreo discuţie jenantă pe tema asta. Iată în articolul de mai jos, motivele pentru care ajung să facă acest lucru.

  • Pentru că sunt obosiţi, nu au chef de sex, vor ca partida să se încheie mai repede pentru a se apuca de altceva (somn, de exemplu).
  • Nu vor să-şi rănească partenerii care s-ar simţi lezaţi că nu au fost în stare să le ofere un orgasm.
  • Bărbaţii, mai ales dacă sunt la început de relaţie, vor să facă impresie bună partenerei. „Reprezentaţia” lor amoroasă nu ar trebui să se încheie altfel decât cu un final fericit. Cele două sexe au şi câteva motive comune pentru care mimează orgasmul. Şi bărbaţilor, şi femeilor li se poate întâmpla să nu aibă dispoziţia necesară pentru sex.
  • În cazul barbaţilor: prima partidă de sex cu o parteneră nouă s-ar putea să-i inhibe peste masură, iar corpul să nu mai raspundă comenzilor.
  • În cazul femeilor: teama că partenerii ar putea să le parăsească dacă nu sunt bune amante
 
 
Loading...
Citeste tot despre: