Chiar dacă este un lucru la care nu vrei să te gândeşti, când partenerul tău de viaţă nu mai este preocupat de partea fizică a relaţiei, este posibil ca el să caute un mod de a ieşi din căsnicie. De regulă, atunci când un bărbat premeditează încetarea relaţiei, comportamentul său se va schimba treptat şi nu peste noapte. La început el va bate în retragere pe plan emoţional, abia apoi vei sesiza schimbări la capitolul contact fizic.


Iată ce se poate face în această situaţie

Dacă lipsa dorinţei lui sexuale nu are cauze medicale, atunci poate e timpul să accepţi realitatea. Unii bărbaţi pur şi simplu nu găsesc curajul necesar de a spune direct partenerelor că le părăsesc, sau nu vor să pară insensibili, aşa că preferă să emită diverse semnale. De exemplu, refuzul de a mai face sex.

De cele mai multe ori, ei speră să fii tu aceea care sparge gheaţa şi pune pe “tavă” discuţia dificilă. Începe prin ai spune că ai remarcat unele schimbări în atitudinea sa faţă de tine şi roagă-l să-ţi spună care sunt motivele. Oricum, în această situaţie e bine să fii pregătită sufleteşte pentru varianta cu despărţirea ca să mai atenuezi din şoc.

 

 
 
Loading...