Din păcate, multe reprezentante ale sexului frumos au renunţat să mai caute marea dragoste, dezamăgite fiind de eşecurile repetate din viaţa lor şi de poveştile triste pe care le-au trăi sau la care au fost martore


Nu trebuie să fii expert ca să realizezi că principalul motiv pentru care reprezentantele sexului frumos renunță să mai caute iubirea este că au fost rănite sau dezamăgite. De obicei, femeile care investesc cel mai mult în relațiile care eșuează sunt și cele care suferă cel mai mult. Iar faptul că refuză să se mai îndrăgostească sau chiar să caute dragostea este un mod de a se proteja de eventuale eșecuri.

Femeile care se decid să renunțe la căutarea dragostei sunt cele care simt că au iubit prea mult și că și-au epuizat resursele emoționale. Sunt cele care au suferit uneori până la limtă, care au fost decepționate de partenerii lor. Dar care obișnuiesc să trăiască intens și care au resurse nebănuite de a dărui din nou. Un lucru este sigur: aceste femei vor iubi iar, poate chiar mai puternic și cu mai mult entuziasm.

Așadar, dacă ești una dintre ele, nu-ți spune că nu vei mai iubi niciodată, ci gândește-te doar ce poți face mai bine data viitoare ca să trăiești acea iubire pe care ți-o dorești cu adevărat. Nevoia de afecțiune și iubire este cea mai naturală nevoie umană, nu ți-o nega, nu încerca să o suprimi. Nu vei fi mai fericită dacă vei renunța la iubire, îți vei refuza doar niște experiențe! Mai bine acordă-ți niște timp, analizează-te și învață din greșeli, şi vei vedea că,  într-o zi, soarele va răsări şi pe strada ta.

 
 
Loading...