Atunci când decideţi să intraţi într-o relaţie, trebuie să o faceţi din motive corecte, nu din frică, deprivare, singurătate. Alegeţi un partener disponibil emoţional.


O femeie pentru a se simţi confortabil şi împlinită într-o relaţie pe termen lung are nevoie de un partener matur, demn de încredere și stabil din punct de vedere emoţional. Un partener imatur sau nesigur pe sine cel mai probabil va aduce multă nefericire într-o relație. Acest tip de persoană are o stimă de sine scăzută, dar și dificultăți în a acorda încredere celorlalți.

Femeile care și-au ales o asemenea persoană drept partener de viață se vor confrunta în permanență cu gelozie și manipulare emoţională. Relația va deveni toxică, ele se vor simți prinse într-o cușcă și orice tentativă de a evada va stârni mânia partenerului lor.

Aşadar, un partener ideal este un bărbat matur, încrezător și stabil din punct de vedere emoțional. Nevoile femeilor includ prezența în viața lor a unei persoane capabile de empatie, dispusă să țină seamă de dorințele lor și să evite să le rănească. Numai cu o asemenea persoană își pot construi o relație fericită, sănătoasă și cu adevărat stabilă.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: