A intra într-o relaţie cu o persoană care are deja un partener de viaţă este o situație foarte delicată. Într-adevăr, uneori nu poți evita să te îndrăgostești de cineva, însă trebuie să fii conștientă de tot ceea ce implică acest sentiment în anumite circumstanțe. Orbită de dragoste, nici nu îți dai seama ce greșeli faci când iubești o persoană care nu este disponibilă. Iată care sunt acestea!


Atunci când bărbatul de care eşti îndrăgostită este deja într-o relație, este posibil să îți spună lucruri precum: „Vreau să mă despart de ea” sau „Aștept momentul potrivit” Aceste afirmații te fac să aștepți clipa în care vei putea începe o relație adevărată cu persoana iubită.

Dacă, din contră, iubitul ți-a spus clar că nu intenționează să se despartă de actuala parteneră, nu are rost să mai aștepți nimic. Tu decizi dacă vrei să ocupi la nesfârșit statutul de amantă sau dacă vrei să închei relația. Prima situație este cel mai des întâlnită. Însă ai grijă, dacă nu se schimbă nimic după câteva săptămâni, probabil că aștepți în zadar.
Unii oameni așteaptă ani întregi ca persoana iubită să se despartă de partenerul „oficial”. Având în vedere cât timp a trecut deja, este clar că aceasta nu va pune niciodată capăt relației respective, oricât de mult jură că o va face. Prin urmare, trebuie să eviți să cazi în capcana așteptării infinite, chiar dacă iubitul îți șoptește la ureche cele mai frumoase promisiuni.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: