Tuturor ni s-a întâmplat, cel puţin o dată, să trăim un incident jenant în dormitor. Şi asta pentru că viaţa de cuplu este departe de a fi perfectă, aşa cum ne-o descriu filmele romantice. Chiar şi cu o vastă experienţă sexuală se poate întâmpla câteodată să ai parte de momente mai puţin plăcute. Însă, atunci când se întâmplă un lucru nedorit în intimitate, important e să încerci să treci peste această situaţie repede şi cât mai elegant cu putinţă, pentru că ai destul timp după aceea să afli ce s-a întâmplat şi să analizezi situaţia.


Un exemplu de incident jenant în dormitor ar fi atunci când amândoi vă doriţi foarte tare să faceţi sex însă, el nu are erecţie. Disfuncţiile erectile sunt comune în rândul bărbaţilor, dar poate că nu acesta este motivul pentru care organul său „nu vrea” să funcţioneze.

Nu este cazul să te gândeşti că nu este el destul de atras de tine, ci, după cum spun sexologii, acest lucru poate fi cauzat de oboseală, consumul de alcool sau teama că nu va reuşi să te impresioneze. Evitarea unei discuţii după acest moment este o altă greşeală. Să te prefaci că nu s-a întâmplat nimic, asemenea. Este important să vorbiţi despre ce s-a petrecut sau mai bine zis nu s-a petrecut şi să încercaţi din nou, după ce vă relaxaţi.

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: