Vibratorul este cea mai cunoscută şi cea mai folosită jucărie sexuală la care tot mai multe cupluri apelează. Chiar dacă în continuare îşi are un loc pe lista subiectelor de discuţii tabu, nu are nimeni dreptul să vă judece dacă v-aţi gândit să vă achiziţionaţi una.


Din ce în ce mai multe cupluri vor să introducă acest accesoriu erotic în viaţa lor intimă. În această situaţie nu trebuie decât să învăţaţi cum se foloseşte un vibrator.

Aşadar, introduce-ţi vibratorul în joc încă de la preludiu. Testaţi împreună obiectul pe corpul vostru. Vibraţiile lui vă pot stimula zonele erogene, aşa că veţi găsi un nou mod de a vă excita. Până la urmă, iubitul tău nu trebuie să vadă vibratorul ca pe adversarul lui în pat, ci ca pe un stimulator de plăcere. Veţi descoperi că această jucărie vă condimentează partidele de sex, completând cu succes momentele intime. De exemplu, îl puteţi folosi în timpul penetrării normale pentru a stimula clitorisul. De asemenea, poate fi folosit şi pentru penetrarea anală, dacă partenerul este de acord.

Aşadar, nu este complicat să învăţaţi să folosiţi un vibrator, însă trebuie să fiţi deschişi la astfel de jocuri erotice pentru a vă simţi în largul vostru şi, în final, pentru a atinge orgasmul mult aşteptat.

 
 
Loading...