Orgasmul feminin, ca şi cel masculin, se produce doar dacă în zona genitală fluxul de sânge creşte. De aceea, mai multă mişcare în pat poate însemna mai multă plăcere.


Alege poziţii de sex care să te stimuleze

Fie că este vorba de poziţii în care clitorisul este expus unei presiuni ritmice sau de poziţii pe care le-ai încercat şi au funcţionat, alege mereu să construieşti dumul până la orgasm. Alternează poziţiile cu care erai obişnuită, cu unele noi, pentru a-ţi mări şansele de a descoperi şi alte metode prin care poţi atinge orgasmul.

Poziţia în care femeia stă deasupra, excelentă pentru a ajunge la orgasm

O poziţie în care femeia poate să ajungă mult mai repede la orgasm este aceea în care stă deasupra partenerului. Această poziţie produce o bună irigare a zonei intime şi solicită din plin muşchii din partea de jos a corpului, inclusiv pe cei din zona genitală. În plus, permite femeii să deţină controlul şi să se mişte în ritmul pe care ea îl impune.

În concluzie, experimentează şi condimentează-ţi partidele de amor şi nu te limita doar la lucrurile cunoscute. Dacă ai nevoie de inspiraţie, un film pentru adulţi este mereu o soluţie interesantă, atâta timp cât alegi ce ţi se potriveşte şi nu încerci să egalezi performanţele actorilor.

 

Loading...