Este extrem de uşor să răneşti o persoană cu un singur cuvânt sau cu un gest impulsiv în timpul unei dispute! Resentimentele pot persista mult timp de la încheierea confruntării şi pot distruge relaţia.


Nu există dubii: să te cerţi cu partenerul de viaţă este extrem de neplăcut. Indiferent cine iese învingător din neîntelegere, tot vă simţiţi amândoi ca şi când aţi pierdut. Chiar dacă certurile sunt mai mult sau mai puţin serioase, un lucru nu ar trebui să il spui niciodadă iubitului atunci când vă contraţi.

Vreau să ne despărţim

Când eşti foarte supărată este simplu să spui lucruri pe care nu le doreşti cu adevărat, ca de exemplu, să îi spui iubitului că vrei să te desparţi de el, deşi nu vrei asta. Şi totuşi, cuvintele odată spuse nu le mai poţi retrage, iar astfel de afirmaţii aduc nesiguranţă şi neîncredere în relaţia voastră de cuplu.

Dacă această dorinţă a fost exprimată în timp ce erai foarte nervoasă, poate ar trebui să înveţi să îţi controlezi furia. În această situaţie, poţi apela chiar la ajutorul unui psiholog. Pe de altă parte, dacă ai spus-o pentru că într-adevăr te gândeşti la asta, problemele voastre de cuplu ar putea fi mult mai profunde.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: