O relaţie ar trebui să te facă să te simţi fericită şi împlinită, însă dacă tu simţi că doar te ţine pe loc sau te împiedică să te bucuri şi de alte lucruri sau de viaţă în general, probabil este momentul să nu vă mai pierdeţi timpul şi să vă daţi şansa la fericire alături de alte persoane.


Simţi că relaţia în care eşti implicată nu te mai împlineşte, nu te mai face fericită, însă nu găseşti puterea necesară să renunţi la ea. Conştientizezi că legătura cu partenerul nu te mai satisface, din niciun punct de vedere, şi nu te lasă să te dezvolţi aşa cum trebuie. În această situaţie este bine să renunţi la cel care ţi-a fost iubit o perioadă, ai dreptul să fii fericită, liberă si liniştită.

A continua să te complaci într-o relație care nu te mai face fericită este o greșeală, iar dacă nu ești atentă, acest lucru te poate împiedica să-ți trăiești viața la capacitate maximă și să ai parte de acea dragoste care îți va aduce cu adevărat împlinirea.

Tendinţa femeilor aflate într-o situaţie de acest gen este de a amâna momentul despărţirii. Le este teamă de singurătate sau de ceea ce vor spune cei din jur. Află că,  fericirea ta nu trebuie să depindă de o relaţie. Gândeşte-te că îţi va fi mult mai bine singură, decât într-o legătură nepotrivită. Vei învăţa treptat să te bucuri de viaţă şi de statutul tău şi vei realiza că nu este atât de grea noua perioadă.

Reia legătura cu vechii prieteni, ieşi în oraş, descoperă lucruri noi, încearcă să recuperezi tot timpul pierdut, fâcând ceea ce îţi place. Viaţa ta poate fi mult mai bună fără cel care îţi răpea zâmbetul de pe buze cu nemulţumirile şi lipsa de respect pe care ţi-o arăta zilnic.

 

 
 
Loading...