Scaunul este un accesoriu erotic practic, cu care vă puteţi schimba din temelii viaţa sexuală. Vă pune la dispoziţie o gamă largă de poziţii sexuale pe care ori nu aţi avut cum să le încercaţi în pat, ori vi s-a părut prea complicat.


Scaunul oferă un farmec cu totul şi cu totul special unei partide de sex. Sigur îl vei înnebuni de plăcere pe partenerul tău, dacă te aşezi deasupra lui pe un scaun mai îngust, atenţie, picioarele trebuie să se sprijine de ceva pentru mai mult confort. În această ipostază, tu eşti cea care controlează penetrarea, mişcându-ţi bazinul în sus şi în jos.

Variantele de poziţionare pe scaun sunt multiple, deşi cel mai practic este ca iubitul tău să stea pe el, iar tu deasupra lui. Dacă te aşezi cu faţa la el vei remarca faptul că, din această poziţie, clitorisul tău îi atinge bazinul, iar dacă te ridici în picioare şi punctul tău G este stimulat. Vei avea garantat orgasm, învăţând cum să sincronizezi atingerea clitorisului de bazinul lui cu stimularea punctului G. Cele două senzaţii de plăcere, sigur vor face partida de sex una inedită şi satisfăcătoare în egală măsură.
 

Loading...
Citeste tot despre: