Orice relație este afectată la un moment dat de o anumită doză de rutină, care poate fi benefică, atâta timp cât nu devine permanentă. Înseamnă siguranţă, confort, linişte şi încredere. Fără îndoială sunt valori pe care ni le dorin în relaţie. Dar ele reies şi din ceea ce facem împreună, din noutate şi schimbare, din explorarea limitelor şi depăşirea lor.


Atăta timp cât există argumentul că statornicia şi bunăstarea sufletească vin din această rutină, este în regulă să o acceptaţi şi să nu vă puneţi probleme în acest sens. Dacă, totuşi, plictiseala sau frustrarea tind să ia din savoarea lucrurilor care odinioară vă făceau plăcere, atunci este cazul să luaţi măsuri.

Schimbaţi admosfera din casă cumpărând mici accesorii sau doar mutaţi mobile. Căutaţi modalităţi noi de petrecere a timpului liber care să vă facă plăcere amândurora. Daţi-i întâlnire partenerului de viaţă la un restaurant nou, unde nu aţi mai fost până acum, şi comportaţi-vă ca la începutul relaţiei. Flirtaţi cu el cât timp luaţi masa şi propuneţi un scenariu intim incitant şi provocator. În drum spre casă, tachinaţi-l şi provocaţi-l să intre în joc. Pasiunea şi atracţia se întreţin prin voinţă, nu de la sine.

 

 
 
Loading...