Dacă viaţa ta sentimentală nu este aşa cum ţi-ai dorit, specialiştii te sfătuiesc să schimbi abordarea şi să încerci chiar şi un parfum cu feromoni. Produsele de acest tip promit îmbunătăţirea imaginii în faţa bărbaţilor, acţionând ca un afrodisiac puternic. Substanţele respective au rolul de a te transforma într-o persoană de care reprezentantii sexului puternic îşi vor dori să se apropie.


Deşi multe persoane consideră că aspectul fizic, banii şi statutul social atrag interesul celor de sex opus, totuşi există şi alte aspecte care ar trebui preţuite: limbajul trupului, umorul, vitalitatea, onestitatea şi mentalitatea. Şi alături de un parfum cu feromoni, ar trebui să ai succesul asigurat. Se pare că aceste substanţe lucrează la nivelul subconştient, având în vedere că bărbaţii se vor simţi atraşi de tine, însă nu vor reuşi să înţeleagă de ce simt atât de mult nevoia să te cunoască mai bine.

Practic, feromonii amplifică farmecul personal, îţi adaugă un plus de senzualitate şi sexualitate la fiecare pulverizare.

Loading...