Sunt cupluri care nu se sincronizează, pur şi simplu, când vine vorba de sex. Asta înseamnă că unul dintre parteneri îşi doreşte relaţii intime, în timp ce celălalt vrea să doarmă mai mult sau să se uite la televizor. Acest lucru este valabil mai ales în căsniciile în care femeia este, să spunem, o persoană matinală, iar bărbatul preferă să facă dragoste doar seara. Nu este nimic în neregulă cu acest lucru pentru că poţi face un compromis.


Adevărata problemă apare abia o dată cu respingerea, atunci când un partener îi taie macaroana celuilalt şi îi dă de înţeles că sexul nu este o obţiune în acel moment. Dacă dorinţa persoanei care vrea să facă sex este foarte puternică, există o problemă dacă cei doi nu se sincronizează: apar frustrările. Iar încrederea dintre cei doi se poate transforma într-o problemă suplimentară. Şi asta din cauză că persoana respinsă ar putea să se simtă ciudat şi să devină tristă şi chiar nervoasă. Ea poate să creadă că partenerul de viaţă a respins-o pentru că nu o mai doreşte.

În această situaţie încearcă să îl stimulezi şi să-l convingi că este de fapt un moment potrivit. Mai ales dacă ştii că ceea ce face nu e chiar atât de important, sexul nu e imposibil şi e vorba doar de oboseală sau lipsa de chef. Cu atât mai mult dacă se întâmplă dimineaţa, când este necesar ceva mai mult efort pentru a trezi pe cineva de-a binelea.

Loading...