Nimeni nu ar trebui să se simtă mai urât, mai gras sau mai puțin talentat decât altă persoană. Fiecare dintre noi avem părțile noastre frumoase care ne fac unici. Dacă partenerul tău te face să te simți prost, nu ezita și spune-i că trebuie să remediați unele probleme în relația voastră.


Uneori nu își dă seama cât de prost te face să te simți, iar alteori nici măcar nu îi pasă. Pentru că, atâta timp cât te critică pe tine și subliniază neajunsurile tale, el se simte superior. Aici se încadrează iubiții care atrag constant atenția că te-ai îngrășat sau că ești prea grasă, cei care îți spun că nu ai un corp tonifiat și ar trebui să te duci mai des la sală, cei care te compară cu alte femei și care, în nenumărate ocazii îți neglijează sentimentele.

Un astfel de iubit te va complexa și se va folosi de vulnerabilitățile tale pentru a te manipula. Soluția este să ieși cât mai repede din relație, înainte ca stima ta de sine să fie serios afectată. Meriți pe cineva care te apreciază exact așa cum ești și nu ai ce căuta lângă cineva care vrea să te convingă că nu ești suficient de bună.

 

 
 
Loading...