Cu toții suntem conștienți de faptul că sexul reprezintă un factor destul de important în orice relație de cuplu și din acest motiv trebuie să-l tratăm cu maximă seriozitate. Atunci când simţiţi că viaţa sexuală nu mai e ca înainte, tot ce vă trebuie este puţină varietate. De exemplu, încercați poziția Lingura.


În orice cuplu este recomandat ca în intimidate să abordați tot felul de poziții pe măsură ce evoluați împreună, deoarece acest lucru crește dorința de a face sex. De aceea, există tot felul de ipostaze care măresc libidoul, iar poziția Lingura este ideală.

Poziția Lingura: Bună pentru orgasm

Este considerată una dintre cele mai intime ipostaze și asta datorită faptului că partenerii stau îmbrățițați. Poziția Lingura permite bărbatului să îi stimuleze femeii clitorisul, dar și sânii și alte zone erogene. Cu atât mai mult, această poziție este recomandată femeilor care nu pot ajunge mai ușor la orgasm. Pe de altă parte pentru a grăbi orgasmul în această postură, femeia se poate masturba ușor sau poate ghida mâinile iubitului în așa fel încât să o stimuleze în ritmul dorit.

Poziția Lingura: Ajută bărbații care suferă de ejaculare precoce

Merită pusă în practică și în special de bărbații care suferă de ejaculare precoce, mai ales că în ziua de astăzi din ce în ce mai mulți se confruntă cu această problemă. În poziția Lingura bărbatul poate ține sub control gradul de excitație în care se află deoarece această ipostază îi oferă libertate de mișcare.

Poziția Lingura: Bună pentru conceperea unui copil

Deși nu există nici o dovadă concretă legată de obținerea unei sarcini exclusiv datorită poziției sexuale, există anumite posturi care favorizează acest lucru. Una dintre acestea este și poziția Lingura care ajută la procesul de concepere a unui copil. De asemenea, această ipostază este foarte relaxantă putând fi practicată și de femeile însărcinate.

Poziția Lingura: Este erotică

Cele mai multe cupluri care se iubesc în poziția Lingura spun că este foarte erotică şi relaxantă. Bărbatul este cel care deţine controlul, iar femeia se poate concentra pe obţinerea plăcerii şi a excitaţiei. Datorită faptului că penetrarea este foarte profundă, partenerul va fi foarte intens stimulat.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: