Atunci când simțiți că atmosfera din dormitor devine monotonă și partenerul de viață nu mai are chef de sex este cazul să apelați la noi ipostaze erotice. Încercați să puneți în practică poziția sexuală Toga deoarece oferă satisfacție maximă și orgasme de neuitat.


Poziția sexuală Toga este ofertantă pentru ambele sexe, dar mai ales pentru bărbați, pentru că pot controla penetrarea. Pe de ală parte femeile devin mult mai intime cu iubiții lor și asta datorită contactului vizual, de pe toată durata actului sexual.

Poziția sexuală Toga: Pentru orgasm intens

În Kamasutra aceasta este una dintre cele mai bune ipostaze care asigură un orgasm intens. În poziția sexuală Toga, femeia stă întinsă pe spate, cu mâinile cât mai relaxate și cu bazinul pe marginea patului. Partenerul trebuie să îngenungheze și să îi susțină iubitei picioarele pe umeri. Unghiul de penetrare este extrem de bun și din acest motiv femeia nu trebuie să se miște prea mult, fiindcă va face bărbatul totul.

Poziția sexuală Toga: Este sexy

Toate cuplurile care se iubesc în poziția sexuală Toga spun că aceasta este foarte sexy și satisfăcătoare. Bărbatul este cel care deţine controlul, iar femeia se poate concentra pe obţinerea plăcerii şi a excitaţiei. În această ipostază unghiul de penetrare este adânc, iar penisul atinge foarte bine pereții vaginali. Pe de altă parte efectul va fi maxim dacă iubitul are penisul puțin curbat.

Poziția sexuală Toga: Oferă momente intime pline de senzualitate

Pe lângă faptul că această postură oferă momente intime de neuitat, bărbatul are posibilitatea să se masturbeze în timpul acestei poziţii având în vedere că femeia stă pe spate cu picioarele desfăcute în faţa lui. La rândul său partenera are posibilitatea să se atingă pe tot corpul, excitația vizuală pentru bărbat fiind maximă. In poziția sexuală Toga, reprezentantul sexului puternic va simți foarte bine punctul G, ceea ce înseamnă că femeia va ajunge mult mai rapid la orgasm, fără prea mult efort.

 

 

 
 
Loading...