Ți se întâmplă să te aventurezi într-o nouă partidă de sex, cu gândul că va fi una deosebită, dar la final ai senzația de déja-vu? Ca să nu cazi pradă rutinei pe plan intim, încearcă aceste poziții de sex.


Îndrăznește să schimbi puțin scenariul în dormitor! Fie că ești într-o relație de lungă durată sau la început de drum, partidele de sex nu trebuie să fie cuminți, ca la carte și cu un scop precis. Experimentează, experimentează și fii egoistă! Nu te mai gândi ce să faci ca să-i fie lui bine. Cere-i să-ți îndeplinească dorințele și convinge-l că trebuie să se simtă onorat că face asta.

Misionarul – când vrei să fii mamă

Poziția asta este foarte simplă și confortabilă. Sigur apelezi la ea când ești în pană de idei. Este ideală dacă vrei să concepi un bebeluș, pentru că penetrarea este profundă.

Pune o pernă sau două sub bazin, pentru ca pelvisul tău să aibă o înclinație și mai bună. Penetrarea va fi maximă. În plus, îți protejază spatele, dacă suferi de dureri.

Sex la margine

Întinde-te pe spate, cât mai aproape de marginea patului, astfel încât picioarele tale să fie în afara patului. Îndoaie genunchii și ține tălpile pe sol. Partenerul tău, in picioare sau în genunchi, cum îi este mai confortabil, te penetrează adânc și se bucură de o priveliște care-l va excita mult.

Vezi ce poziţii incendiare să încerci în această seară pe clickpentrufemei.ro. 

Poziții Kamasutra pentru fiecare zodie
5 poziții sexuale pe care bărbații le adoră

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: