Sexul cu o femeie care adoră să îşi domine iubitul în dormitor poate fi o experienţă de neuitat. Cu atât mai mult există o categorie de bărbați care preferă să-și lase iubitele să facă legea în aşternuturi.


Oricât de puternici ar fi bărbații în viața de toate zilele, atunci când sunt în intimitate au momente în care vor să fie dominați de partenerele de viaţă. Acest lucru îi incită și îi înnebunesc de plăcere. Iată în articolul de mai jos câteva poziţii sexuale în care femeile îşi domină iubiţii.

Poziţia „Acrobaţie”

În această ipostază femeia este cea care domină. Pentru că stă cu picioarele întinse şi genunchii lipiţi, puterea de mişcare a bărbatului este foarte mică. "Acrobație" este una dintre acele poziții sexuale în care femeile fac legea în dormitor.

Poziţia „Corp la Corp”

Atunci când stai deasupra partenerului nu numai că tu eşti cea care controlează acţiunea, dar ai şanse maxime de stimulare a punctului G şi a clitorisului. Simţindu-te atât de bine, vei fi mult mai decisă şi convingătoare în timp ce îl domini.

Poziţia „Fandarea”

În această poziție femeia este cea care deține controlul și se poate juca cu penetrarea exact așa cum dorește. Bărbatul stă întins pe spate și își mângâie iubita pe picioare sau fese. Datorită gradului mare de excitație, partenera poate să obțină orgasmul mult mai ușor în această postură.

Poziţia „Femeia deasupra”

Este cunoscută ca fiind una dintre cele mai bune poziții sexuale în care femeile fac legea în dormitor, pentru că ele sunt cele care dețin controlul. Nu am auzit nici o reprezentantă a sexului frumos care să spună că în această postură nu a atins orgasmul. Se poate mișca în voie, iar iubitul o poate studia cu plăcere.

Poziţia „Bhramara”

Este una dintre cele mai excitante poziţii în care femeia domină. În această postură, partenera stă deasupra şi se simte excelent. Cu atât mai mult că aceasta poate să controleze penetrarea și să ajungă la orgasm.

 

 

 
 
Loading...