Vara este anotimpul în care facem cel mai des dragoste. Însă, odată cu venirea toamnei, euforia începe să scadă, devenim din ce în ce mai sensibili şi melancolici, iar sexul se adaptează şi el noilor noastre stări.


Viaţa voastră sexuală are nevoie de o revitalizare în această toamnă? Nu trebuie decât să încercaţi câteva poziţii care mai de care mai excitante. Iată în articolul de mai jos, câteva dintre ele.

Poziţia Lotus încrucişat

Plină de pasiune şi perfectă pentru ca ambii parteneri să-şi demonstreze iubirea ce şi-o poartă. Această poziţie romantică îi va pregăti pe cei doi îndrăgoastiţi pentru o partidă de sex explozivă. În acest fel, toamna se anunţă furtunoasă în dormitor.

Poziţia Manthana

Este una dintre poziţiile numai bune de experimentat în dormitor în această toamnă. Favorizează fanteziile bărbatului, însă acesta trebuie să fie rezistent deoarece va trebui să facă toată treaba. Poziţia “Manthana” îi oferă lui controlul, dar şi posibilitatea de a stimula mai uşor clitorisul femeii. Având în vedere că bărbaţii sunt stimulaţi vizual această postură le oferă posibilitatea de a vedea foarte bine organele genitale ale femeii.

Poziţia Indrani

În această poziţie bărbatul trebuie să fie puternic, invicibil fiindcă susţine aproape toată greutatea partenerei. Ţinându-şi astfel iubita, el o va putea penetra adânc, va avea senzaţia că vaginul ei este mai îngust şi plăcerea i se va spori imediat.

Poziţia Dabana

Fără discuție este una dintre cele mai provocatoare poziții sexuale recomandate în această toamnă fiindcă permite bărbatului să-și miște penisul așa cum vrea, pentru a-I oferi senzații de neuitat partenerei sale. Femeia are posibilitatea să-și aducă picioarele cât mai aproape de piept, în vreme ce partenerul, pătrunzând-o, îi dezmiardă delicat coapsele și fesele.

Poziţia Svanaka

O ipostază în care penetrarea se face dintr-o parte. Bărbatul are posibilitatea să vadă tot corpul partenerei, excitaţia vizuală fiind maximă. Această poziţie sexuală este recomandată pentru această toamnă, dacă vreţi să vă bucuraţi de nopţi fierbinţi.

Loading...