Nu întotdeauna ai nevoie de lumânări şi nici de cine romantice pentru a-ţi îmbunătăţii viaţa sexuală. Considerată de unii o artă, de alţii o disciplină ce trebuie învăţată, yoga este o practică indiană străveche, caracterizată prin meditaţie şi exerciţiu fizic, ce poate îmbunătăţii considerabil activitatea intimă, flexibilitatea corpului, poate reduce semnificativ stresul şi poate, în general, ameliora starea de sănătate.


Dacă doriţi să vă revigoraţi viaţa intimă, practicarea exerciţiilor de yoga, vă poate fi de ajutor. Această disciplină include numeroase exerciţii de îmbunătăţire a flexibilităţii, de aceea vă poate oferi posibilitatea de a încerca poziţii noi pentru maximizarea plăcerilor sexuale. Chiar dacă este considerată o practică pentru relaxare, yoga include ipostaze care solicită chiar şi 90% din musculatura corpului. Astfel, unele posturi yoga ajută la întărirea muşchilori pelvini, fapt ce poate îmbunătăţii considerabil activitatea sexuală.

Deci, trebuie să aveţi în vedere că yoga contribuie enorm la performanţa sexuală. Dacă va fi practicată în mod constant, veţi avea mereu chef să faceţi dragoste. Pe de altă parte, nu veţi mai întâlni dificultăţi în a întreţine dorinţa în timpul unei partide de sex.

Loading...