Preferinţele sexuale ale femeilor variază, de la cele mai romantice, la cele mai pasionale. Unele preferă tandreţea şi atingerile subtile, iar altele iau foc atunci când partenerul preia controlul în dormitor. În articolul de mai jos descoperiţi alte câteva lucruri pe care reprezentantele sexului frumos şi-ar dori ca bărbaţii să le facă mai des în pat.


Oricât de mult şi-ar dori să ajungă la orgasm, este clar că nu este tot ceea ce contează într-o partidă de sex. Femeile adoră să fie sărutate, dezmierdate și alintate cât mai mult, așa că orice bărbat ar trebui să stie că pentru ele plăcerea supremă nu este ultima frontieră.

Femeile au nevoie de preludiu, un fapt neînteles de foarte mulți dintre bărbați. Dacă te confrunți cu această problemă, încearcă să îi spui iubitului tău ceea ce simți, fă-l să înțeleagă că o partidă de sex nu este un concurs contra cronometru.

Orice femeie adoră să vadă că iubitul ei o dorește cu adevărat, mai ales în timpul sexului. Așa că, orice bărbat ar trebui să știe că acesta este momentul propice pentru a-i face complimente iubitei sale. De asemenea, multe femei adoră să le fie lăudate performanțele sexuale.

Reprezentantelor sexului frumos le place să vorbească și în timp ce fac amor. Așa că, nu este ceva greșit, atât timp cât conversația este una erotică, menită să stârnească și mai mult spiritele.

Pe scurt, orice femeie va fi satisfăcută atât timp cât partenerul ei îi înțelege nevoile. Scopul ultim nu este întotdeaua orgasmul, acțiunea în sine fiind mai importantă pentru ea.

 

 
 
Loading...