Ejacularea prematură este o problemă adesea întâlnită în rândul bărbaţilor şi una dintre marile frici şi complexe pe care aceştia le au. În cele mai multe cazuri, această "afecţiune" nu este una gravă şi de nerezolvat, ci este mai degrabă o consecinţă a faptului că în momentele intime, intense, bărbaţii care se confruntă cu această situaţie nu pot controla prea mult timp ejacularea.


Daca vrei să te bucuri mai mult de partidele de sex şi să îmbunătăţeşti performantele sexuale ale iubitului, insistaţi mai mult pe preludiu. Deşi acesta te duce cu gândul direct la sex, ar trebui să ştii că uneori, tot ceea ce înseamnă preludiu poate să vă apropie şi să vă facă să vă simţiţi la fel de bine ca actul sexual propriu-zis.

De aceea, în loc să vă concentaţi strict pe momentul penetrării, ceea ce vă face să deveniţi agitaţi şi să vă puneţi tot felul de întrebări sau să vă gândiţi la tot felul de posibile situaţii jenante, vă puteţi bucura de faptul că sunteţi împreună şi să faceţi din aceste moment o experienţă încărcată de emoţii şi sentimente şi nu una pur fizică.

De asemenea, trucul preludiului poate fi folosit şi ca  "pauză de respiro" în timpul actului sexual propriu-zis, atunci când simţi că excitaţia iubitului tău e la cote maxime şi consideri că e timpul să îl "temperezi" puţin.

Loading...