Cuplurile, în special cele căsătorite, riscă de cele mai multe ori să se împotmolească în rutina zilnică a serviciului şi a treburilor casnice, încât neglijează complet activitatea intimă.


Cu foarte multe obligaţii pe cap, partenerii uită că sexul ar trebui să fie printre primele priorităţi şi nu undeva, uitat la coada clasamentului. Puţini oameni conştientizează că un mariaj fără o viaţă sexuală satisfăcătoare va duce cel mai probabil la divorţ.

Învăţaţi să fiţi sinceri unul cu celălalt, comunicaţi şi exprimaţi-vă dorinţele sexuale. Viaţa reală nu seamănă cu cea din filme, unde totul este minunat şi patenerii de cuplu par să se ghicească din priviri. Nu există o reţetă pentru o viaţă sexuală perfectă, nimic nu este perfect, însă cu siguranţă poate fi aproape perfect, dacă ai răbdare să asculţi dorinţele celui de lângă tine şi invers.

Vorbiţi despre ceea ce vă excită şi despre ceea ce  nu vă place, pe un ton cât se poate de calm, dar şi incitant, pentru a avea o experienţă sexuală extrem de plăcută, fără reacţii negative şi sentimente rănite.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: