Cea mai frumoasă parte a verii este cu siguranţă concediul. Fie că mergeţi la mare ori în oricare altă destinaţie exotică, este perioada cea mai potrivită pentru a vă pune în practică fanteziile sexuale.


O partidă de sex într-un loc public este una dintre cele mai răspândite fantezii sexuale atât printre bărbaţi, cât şi pentru femei. Pericolul de a fi oricând descoperiţi sporeşte intensitatea raportului intim, iar când, din fericire, acest lucru nu se întâmplă, cei doi parteneri rămân cu satisfacţia complicităţii. Un alt motiv pentru care oamenii au fantezii despre spaţii publice este aspectul voyeuristic, plăcerea fiind sporită de ideea că o persoană te-ar putea vedea şi admira în plină acţiune.

Oamenii sunt mai înclinaţi să-şi asume riscul împlinirii unor astfel de fantezii în vacanţă pentru că depărtarea de casă conferă avantajul anonimităţii. Cine ar putea să te recunoască atunci când îţi faci de cap într-un loc public la mii de kilometri depărtare de casă? Iată câteva idei pentru sex fierbinte în locuri publice:

Sex în parc

Bărbatul adoră această fantezie, datorită adrenalinei care, în combinaţie cu plăcerea sexuală, face ca partida de sex să fie una de zile mari. În această situaţie, trebuie totuşi găsit un loc mai ferit, deoarece există pericolul să fiți prinși.

Sex pe plajă

Ce poate fi mai romantic decât o partidă de amor pe nisipul fierbinte? Dacă nu ai trăit o astfel de experienţă, este momentul să o faci. Merită! Caută locaţia perfectă pentru sex pe plajă. Roagă-ţi iubita să aleagă o rochiţă vaporoasă, care să acopere „zona încinsă ”. Faceţi sex la răsărit pentru că plaja e goală şi nu vă deranjează nimeni. Seara e riscant, din cauza petrecăreţilor.

Sex în maşină

Dacă tot eşti în vacanţă, atunci este timpul să-ţi condimentezi viaţa intimă cu o partidă de sex pe bancheta din spate a maşinii. Adrenalina poate atinge cote maxime şi poate transforma clipele de pasiune într-o experienţă senzaţională. Însă, pe cât de incitant sună, sexul în maşină poate da bătăi de cap chiar şi celor mai experimentaţi şi poate crea disconfort ambilor parteneri. Pentru că spaţiul este foarte limitat, trebuie să alegeţi poziţiile potrivite.

Sex în balcon

Vara, în vacanţă, ce poate fi mai palpitant si mai excitant, decât o partidă de sex pe balcon? O astfel de fantezie este mai greu de pus în aplicare, căci există posibilitatea să fiţi văzuţi, însă nimic nu este imposibil, dacă sunteţi curajoşi şi pasionali. Iar dacă vreţi ca sexul în balcon să fie şi mai excitant folosiţi câteva cuburi de gheaţă. Poţi face orice, le poţi pune pe zonele erogene, plimbându-le pe corpul partenerului. Schimbul de căldură şi răcoare dintre corpurile arzând şi cuburile reci vă vor oferi senzaţii incredibile şi vor fi un stimulant sexual excelent. Fiţi siguri că veţi dori să treceţi mai repede la fapte!

 

 

 
 
Loading...