Relaţia ta, perfectă la un moment dat, din toate punctele de vedere, pare să nu mai meargă la fel de grozav de ceva vreme. Abia dacă mai schimbi câteva cuvinte cu partenerul de cuplu şi nu ştii ce se întâmplă. În articolul de mai jos, află unde greşeşti şi poţi să faci pentru a remedia situaţia.


Eşti cicalitoare

Dacă vrei ca iubitul tău să schimbe ceva în ceea ce priveşte comportamentul lui, cicăleala este fără îndoială una dintre cele mai proaste metode pe care le poţi pune în aplicare. Motivul este unul cât se poate de simplu: partenerul de viaţă va ignora mesajul, de altfel bine intenţionat, pe care încerci să îl transmiţi din cauza felului în care pui problema.

Eşti irascibilă

Te enervezi din orice şi ai impresia că partenerul tău se poartă într-un anume fel doar ca să te scoată din sărite. Este evident că undeva se ascunde o problemă pe care, dintr-un motiv sau altul, tu şi bărbatul de lângă tine nu aţi rezolvat-o. Nu este deloc exclus ca proasta ta dispoziţie şi irascibilitatea să fie declanşate din cauze care nu au nicio legătură cu relaţia ta. Indiferent de situaţie, evită să te răzbuni şi să îţi verşi nervii asupra iubitului, deoarece o atitudine de acest tip nu va face, pe termen lung, decât distrugă povestea de iubire.

Nu ştii să asculţi

Eşti atât de preocupată de propriile probleme, încât iubitul tău nu mai apucă să îţi povestească prea multe atunci când vă vedeţi. Sau, mai rău, începe să îţi spună ceva, iar tu îl întrerupi constant. Află că este importantsă îţi îmbunătăţeşti abilităţile de ascultător: ceea ce are partenerul tău de spus este cel puţin la fel de important ca tot ce îţi doreşti tu să îi comunici. Acordă-I respectul cuvenit, iar lucrurile vor începe să se schimbe în bine.
 

Loading...