Odată cu trecerea timpului, în multe cupluri intervine plictiseala. Sună trist, dar acesta este rezultatul dacă partenerii nu depun niciun efort pentru a-şi face frumoasă viaţa de cuplu. Totuşi, psihologii spun că nu trebuie să vă îngrijoreze prea tare acest lucru. Pur şi simplu este cazul să mai ieşiţi din zona voastră de confort.


După ani de convieţuire, fiecare dintre noi îşi mai pierde din farmecul cu care şi-a cucerit partenerul. Devenim mai comozi şi parcă totul se învârte în jurul micului univers al cuplului căsătorit. Atunci când aveţi impresia că partenerul de viaţă nu vă mai acordă atenţie, întrebaţi-vă sincer cât de mult v-aţi schimbat faţă de perioada de început a relaţiei.

Apoi încercaţi să faceţi împreună lucruri noi, care să vă scoată puţin din rutina călduţă a mariajului. Reluaţi, măcar, unul din obiceiurile pe care le aveaţi în primii ani de căsnicie şi care era apreciat de amândoi. Poate vă plăceau ieşirile la masă în oraş, drumeţiile pe munte sau eraţi mereu dornici să descoperiţi alte destinaţii turistice. Reînviaţi amintirile frumoase şi veţi observa cât de minunat vă simţiţi din nou împreună. 

 
 
Loading...