Un risc foarte mare în ceea ce priveşte relaţiile online este acela de a cădea pradă celor certaţi cu legea. Din acest motiv, nu trebuie să ai încredere în spusele unor persoane cunoscute pe internet.


Nu poţi fi sigură că cineva se înregistrează cu numele adevărat sau că alte detalii furnizate sunt reale-vârsta, sexul şi starea civilă sunt printre cele mai populare informaţii false.

Unele persoane comunică în mod deliberat cu membrii de sex opus şi nu numai, pentru a obţine beneficii materiale de pe urma acestor conversaţii. În momentul în care discuţiile se centrează pe bani, ar fi bine să pui punct relaţiei. Cei care urmăresc să obţină bani din relaţii online folosesc, de obicei, tot felul de metode prin intermediul cărora emoţionează şi chiar cuceresc persoanele ce urmează a fi fraierite. Aşadar, fii atentă în legătură cu subiectele pe care le abordaţi şi, mai ales dacă te afli într-o stare delicată din punct de vedere emoţional, nu te ataşa prea tare de partenerul de discuţie, pentru că ai putea fi escrocată.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: