Sărutul franțuzesc este tipul de sărut îndrăzneţ şi inedit după care tânjesc cei mai mulţi bărbaţi. Acesta implică atât folosirea limbii, cât şi a buzelor şi este practicat de către partenerii care nutresc sentimente puternice unul faţă de celalalt. Genul acesta de sărut necesită un grad înalt de intimitate şi, în funcţie de tehnică şi de mişcările folosite, te poţi da de gol în ceea ce priveşte latura ta pasională.


Cea mai important regulă pentru un sărut franţuzesc reuşit este să fii relaxată. Dacă ţii buzele sau limba prea încordate, este posibil  să ai parte de câteva momente stânjenitoare în timpul sărutului, care vor strica momentul. Acestea trebuie să fie flexibile, pentru a se dărui în totalitate şi pentru a-ţi putea explora în voie partenerul.

Nu lăsa ca iubitul tău să facă totul în timpul sărutului, ci implică-te şi tu. Foloseşte-ţi limba nu numai pentru a răspunde la acţiunile lui, ci iniţiază şi alte mişcări. Nu lăsa ca totul să devină plictisitor după câteva minute, încearcă stiluri noi, alternează ritmurile şi implică tot corpul, nu doar gura. Foloseşte-te de mâini pentru a-I sugera partenerului ceea ce simţi.

Cum închei un sărut frantuzesc perfect?

Nu te retrage prea repede din uniunea cu partenerul tău, degustă sărutul până la final, apoi priveşte-l profund în ochi şi spune-i că îl iubeşti, dacă asta simţi.

 
 
Loading...