Atunci când există sentimente de iubire între o femeie şi un bărbat şi sunt pe aceeaşi lungime de undă, vor putea trece peste orice obstacol oricât de greu ar fi. Atunci când unul dintre ei își pierde interesul și nu mai are nicio motivație să lupte pentru relație, este clar că deznodământul nu va fi unul pozitiv.


Dacă se întâmplă să te confrunți cu o astfel de situație, este important să fii atentă la comportamentul celui de lângă tine pentru a reuși să înțelegi dacă acesta își mai dorește sau nu să continue.

Îţi răspunde din ce în ce mai greu la telefon

Cele mai multe femei sunt deranjate de faptul că partenerul lor nu răspunde la telefon, oricât de mult ar insista. Dacă începe să procedeze astfel, ar putea fi un semn că nu mai este interesat de tine la fel ca la începutul relaţiei. În această situaţie, este bine să vorbiţi şi să ajungeţi împreună la o soluţie.

Nu mai vorbește cu tine aşa cum o făcea înainte

Când bărbatul are sentimente puternice pentru femeia din viaţa lui, va simţi nevoia să împărtăşească cu ea orice experienţă şi orice situaţie prin care a trecut pe parcursul zilei. Dacă brusc devine iritat de întrebările tale, este un semn că ceva nu mai funcţionează aşa cum trebuie în relaţie.

Găsește tot felul de scuze

Dacă te afli într-o situație în care vrei neapărat ceva, găsești soluții, nu scuze. Se poate ca partenerul tău să apeleze la această metodă pentru a-ți transmite faptul că nu mai este interesat de tine. Atunci când îi vei cere ajutorul, el se va eschiva și va inventa orice îi trece prin cap ca să te evite.

Nu vrea să te prezinte familiei sau prietenilor

Un bărbat își va prezenta iubita părinților și prietenilor doar atunci când este sigur de sentimentele lui. Faptul că nici nu se gândește să facă acest lucru sugerează că își pierde încet, încet, interesul și nu vede un viitor pentru relația voastră.

 
 
Loading...