Din păcate, ajungi la un moment dat la concluzia că relația în care ești implicată nu te mai satisface. Nimic nu mai funcționează așa cum trebuie, viața alături de iubit devine din ce în ce mai monotonă, nu mai simți nevoia să-i acorzi atenție și pur și simplu, nu te mai interesează.


La începutul relației, îți făcea plăcere să-ți petreci timpul cu iubitul, să discutați ore în șir, iar defectele treceau neobservate. Dar, cu timpul, lucrurile se schimbă. Nu prea mai ai ce să-i spui și nu știi cum să-l eviți. Iată câteva semne care îți dau de înțeles că relația este la final.

1. Îi faci reproșuri partenerului foarte des

Dacă unei femei nu îi mai convine relația în care este îi va da de înțeles partenerului de viață prin gesturi sau comportament faptul că nu îi mai este pe plac. Începi să-i analizezi fiecare mișcare și abia aștepți să facă un pas greșit pentru a putea să-i reproșezi acest lucru. În mod normal, când totul funcționează așa cum trebuie în relație, nu te deranjează anumite aspecte și pe unele chiar le treci cu vederea.

2. Vrei să fii și să-ți petreci timpul singură

Când femeile încep să simtă nevoia de mai multă intimitate și libertate este clar că ceva nu mai merge sau că relația este la final. Vrei să stai mai mult singură și nu îți mai dorești să-ți petreci timpul în compania partenerului de viață. Inventezi tot felul de scuze, doar ca să nu fii în preajma lui.

3. Nu vrei să mai faci sex cu el

Din momentul în care începi să conștientizezi că relația e pe sfârșite, nu mai simți nevoia să fii intimă cu partenerul de viață. Cauți tot felul de motive, că ești obosită, că nu te simți bine sau că vrei să dormi, doar ca să eviți să mai faci sex cu iubitul. Tratezi totul cu indiferență, inclusiv relația sexuală și nu te mai implici în absolut nimic.

4. Începi să-l minți

O relație care funcționează se bazează în primul rând pe foarte multă încredere și iubire. Atunci când începi să-ți minți partenerul de cuplu înseamnă că nu-ți mai pasă de el și o faci pentru că vrei să ascunzi ceva. Nu-ți pasă dacă ești prinsă cu minciuna, fiindcă scopul tău este cum să scapi mai repede de el.

 

 

 
 
Loading...