Dacă iubitul tău vorbeşte mai mereu despre sex, iar la începutul relaţiei simţi că nu îi stă gândul la nimic altceva, atunci cel mai probabil eşti doar o aventură pentru el sau doar o tipă cu care vrea să-şi satisfacă constant anumite nevoi.


Discuţiile despre sex sunt normale, dar nu atunci când această activitate este subiectul cel mai important sau chiar singurul subiect. Dacă el te vede ca pe o parteneră de viitor, atunci va dori să descopere cum e viaţa ta, şi nu doar cum este patul tău.

Când vine vorba de relaţii, bineînţeles, totul este relativ. Fiecare relaţie este diferită şi de multe ori aparenţele înşală. Nu există o regulă de succes şi de asemenea, nimic nu îţi poate asigura durabilitatea cuplului. Dacă tu vrei o relaţie serioasă şi nu ştii încă ce vrea el, cel mai important este să-ţi asculţi instinctul, să mergi pe ceea ce-ţi spune inima şi să-ţi faci clare intenţiile. Atunci când îţi doreşti ceva serios e important să te comporţi ca atare. Dacă comportamentul tău indică opusul, atunci nu te întreba de ce te consideră doar o aventură.

 

Loading...
Citeste tot despre: