Sexul anal a devenit din ce în ce mai dorit de cuplurile moderne care vor să-şi condimenteze viaţa intimă. Chiar dacă multe femei vor să aibă şi o asemenea experienţă, nu prea reușesc să facă acest lucru din diferite motive: le este teamă de durere.


Deşi s-a dovedit că orgasmul anal există, puţine dintre reprezentantele sexului frumos se dau în vânt după acest tip de experienţă erotică. Dacă ai decis să-i îndeplineşti iubitului tău această fantezie, în acest articol vei găsi ghidul practicării sănătoase şi sigure a sexului anal.

Sex anal: Preludiul joacă un rol esenţial

Pentru a practica sexul anal, în primul rând trebuie să ai o dispoziție foarte bună. Stresul şi teama vor face ca muşchii anusului să fie încordaţi şi această experienţă să nu fie prea plăcută. Preludiul este modul perfect de a intra într-o stare de relaxare şi excitaţie. Cu cât este mai lung şi incitant, cu atât îţi va fi mai uşor să faci sex anal fără a simţi vreun disconfort. Deci, dacă vrei să ai parte de momente incendiare în timpul sexualui anal, nu trece peste preludiu.

Sex anal: Vorbeşte deschis cu partenerul despre acest subiect

Sexul anal poate fi incomod dacă nu se respectă nişte reguli. Cu atât mai mult, dacă vrei să ai parte de o asemenea experienţă este indicat ca înainte de a trece la fapte să vorbești deschis cu partenerul de viață despre acest subiect. Trebuie să-i spui dacă ai mai avut o asemenea experiență sau nu, ca în acest fel să știe cum să se comporte cu tine. Important este să încercaţi de mai multe ori, deoarece este posibil ca prima oară să nu fie atât de senzaţional.

Sex anal: Nu uita de lubrifiant

Trebuie să țineți cont de faptul, că în comparaţie cu vaginul, anusul nu se lubrifiază aşa cum trebuie natural. Însă pentru a te bucura de sex anal fără durere este recomandat să foloseşti lubrifiant cât mai mult. Nu uitaţi, lubrifiantul trebuie să fie obligatoriu pe bază de apă sau silicon.

Sex anal: Poziţia trebuie să fie confortabilă

Un rol foarte important îl joacă poziţiile sexuale atunci când vrei să experimentezi sexul anal. Sunt recomandate ipostazele confortabile și în special poziția în care femeia stă pe spate cu o pernă sub fund, iar bărbatul stă în genunchi în fața ei, ținându-i picioarele pe umeri.

Sex anal: Penetrarea trebuie să fie uşoară, fără grabă

În primul rând, dacă vrei să te bucuri de o partidă de sex anal ca la carte, trebuie să te relaxezi și să ai o dispoziție bună. Pe de altă parte, sexul anal necesită foarte multă răbdare şi pregătire. Iubitul trebuie să insiste pe zona din jurul anusului, să o excite și să folosească foarte mult lubrifiant. Penetrarea trebuie să fie ușoară, fără grabă, ca în acest fel anusul să nu fie forțat.

 

Loading...