Sexul anal este considerat una dintre cele mai mari provocări pentru femei. Unele nu încearcă acest tip de sex din diverse motive: nesiguranță, prejudecăți, teamă sau concepții religioase. Altele îl practică ocazional, dar susțin că le provoacă disconfort sau durere. Însă există și femei care fac sex anal frecvent și chiar ating orgasme incredibile, însă doar dacă își cunosc bine această zonă a corpului.


Anusul prezintă terminații nervoase sensibile care provoacă foarte ușor plăcere. Este o zonă care poate fi stimulată cu degetele, gura și bineînțeles, penisul. Puteți folosi anumite jucării erotice pentru a lubrifia zona, a facilita penetrarea și a mări șansele de a ajunge la orgasm.

Igiena și comunicarea cu partenerul sunt absolut vitale atunci când încerci acest tip de act sexual. Discutați și descoperiți împreună cum poți să atingi climaxul. Disconfortul inițial este de așteptat, însă cu multă răbdare și grijă, poți ajunge să simți multă plăcere. Nu-ți fie teamă să îi propui acest „experiment” partenerului tău sau să-i împărtășești temerile și nedumeririle tale.

 

 

 
 
Loading...