Zilele calde de vară ne duc cu gândul la pasiune şi dorinţă. Însă sezonul cald aduce cu sine şi inerenta problemă a temperaturilor caniculare, care, în majoritatea cazurilor, dăunează organismului, mai ales dacă acesta este supus unor eforturi fizice susţinute, afectează starea de spirit, dar pot crea probleme și din punct de vedere erotic. Din acest motiv, este bine să evitaţi relaţiile intime cu partenerul, mai ales dacă aţi stat prea mult la soare. Temperaturile ridicate pot transforma o partidă de amor din plăcere în corvoadă.


Temperaturile caniculare creează disconfort

Temperaturile extrem de ridicate sunt partea neplăcută a verii, iar pentru a evita disconfortul sau orice altă problemă care poate să apară în timp ce faceți sex, trebuie să respectați niște reguli. Faceți amor numai în zilele mai răcoroase și evitați să stați la soare înainte de sex. Nu beți lichide cu gheață si nu faceți dușuri fierbinti sau reci înainte de actul intim. Mai mult de atât, ar fi indicat să vă abțineți de la sex sălbatic unde trebuie să depuneți efort mai mare, la orele amiezii sau într-un loc foarte călduros. Sexul pe caniculă nu este ceea mai bună variantă pentru a vă relaxa.

Te dezhidratează

Pe cât de relaxantă este o partidă de sex, pe atât de periculosă poate fi dacă este făcută pe vreme toridă. Din cauza efortului și a consumului mare de energie din timpul actului sexual, vă puteți alege cu deshidratări, amețeli, cârcei sau crampe musculare. Ca să nu ajungeți în această situație, beți foarte multe lichide. Se recomandă un pahar la 20 de minute. Evitați ceaiul, cafeaua şi alcoolul pentru că vă vor deshidrata şi mai rău.

Te poate ucide

Medicii susțin că sexul pe caniculă implică riscuri în cazul persoanelor cardiace sau care suferă de astm. Aceste persoane pot face infarct, pusee de tensiune sau accident vascular cerebral. Este indicat ca cei care știu că au o sănătate precară să evite pe cât posibil să facă sex pe o vreme caniculară. Dacă totuși nu vă puteți abține, faceți dragoste numai in zilele moderate sub aspect termic și evitați expunerea la soare în zilele dedicate erotismului.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: