Sexul anal este o alternativă împotriva monotoniei în cuplu, aşadar învaţă cum să dobândeşti un orgasm anal. De regulă, persoanele evită acest tip de contact intim deoarece fie îl asociază cu durere și disconfort fizic, fie sunt dezgustate de ideea inserției unui obiect sau organ în acea cavitate.


Sexul anal poate fi un generator de orgasme puternice şi de senzaţii nebănuite

Regiunea anală conţine un număr foarte mare de terminaţii nervoase care oferă un alt tip de plăcere, una mai intensă. Pentru bărbaţi, această practică reprezintă o plăcere, o curiozitate, în timp ce pentru femei presupune mai degrabă o provocare.

Orgasmul anal apare în urma stimulării intraanale, fie prin contact sexual, prin stimularea manuală, orală sau cu ajutorul unei jucării sexuale. Doar anumite persoane pot avea acest tip de orgasm, plăcerea provenind din stimularea terminaţiilor nervoase din zona perianală şi din canalul anal.

O altă zonă responsabilă pentru orgasmul anal este peretele rectovaginal care răspunde în timpul stimulării ca orice alt ţesut erectil. Unele femei pretind chiar că, orgasmul anal este mai intens decât cel vaginal sau clitoridian, în timp ce multe dintre ele nu au remarcat o diferenţă semnificativă.

Orgasmul anal se obţine şi fără stimulare vaginală sau clitoridiană, dar nu uita de lubrifiere. Sunt recomandaţi lubrifianţii pe bază de apă sau silicon. Penetrarea trebuie făcută cu mişcări lente, nu bruşte.

 
 
Loading...