Bărbatul Taur trăieşte plăcerea sexuală în mod natural şi face tot ce e posibil ca să-şi satisfacă partenera. Este partenerul ideal pentru o relaţie de lungă durată şi va rămâne fidel cât timp va fi satisfăcut din punct de vedere sexual. Sexul cu bărbatul Taur este romantic şi senzual.


Click! Vă oferă câteva tresături sexuale ale bărbatului Taur

Sexul cu bărbatul Taur satisface pe deplin orice femeie

  • Bărbatul Taur iubeşte la nebunie viaţa şi bineînţeles, dragostea. În relaţia cu o femeie, pe primul loc este sexualitatea, iar dacă se va înţelege cel mai bine din punct de vedere sexual va rămâne cu ea. Acest nativ este senzual şi nu îşi poate imagina sexul fără romantism. Femeile trebuie să ştie că sexul cu bărbatul Taur este epuizant.
  • Cele mai mari calităţi ale nativului Taur sunt virilitatea şi rezistenţa. Rar veţi întâlnii un Taur cu probleme de erecţie sau să nu aibă chef să facă sex. Nu este amator de perversiuni, îi plac lucrurile simple în pat şi va ajunge pe culmile plăcerii cu minim de efort.

Sexul cu bărbatul Taur: Preferă o cină romantică şi apoi să facă sex toată noaptea

  • Când vrea să facă sex nu îi place să se grăbească. Taurul preferă să înceapă cu o cină romantică şi să termine peste multe ore cu o partidă de sex la lumina lumânărilor. Îi place să fie mângâiat şi sărutat, iar zonele erogene sunt gâtul şi zona din spatele urechii.  Sexul cu bărbatul Taur este plin de tandreţe.
  • Nativul Taur când întâlneşte femeia care îl satisface pe deplin din punct de vedere sexual devine dependent de ea, fiindcă primeşte astfel confortul de care are nevoie pentru a se relaxa. Nu îi place să audă despre alţi bărbaţi, că nu ştiu cum să-şi satisfacă partenerele. El nu înţelege cum poate un alt bărbat să treacă peste anumite etape obligatorii în dragoste.
  • Nu se grăbeşte să ajungă la orgasm, preferă să se controleze şi să amâne cât mai mult finalul. Taurului îi place să experimenteze cât mai multe poziţii până să încheie partida de sex. Sexul cu bărbatul Taur poate dura câteva ore.
  • Bărbatul Taur rareori intră sau iese din relaţie. Îi place să guste din deliciile sexului cu foarte multe femei, dar pentru el o relaţie e ceva cu mult mai serios.
 
 
Loading...
Citeste tot despre: