Trebuie să ştiţi doamnelor că sexul cu bărbatul Vărsător este distractiv, plin de erotism, plăcut, însă, nu suficient de important încât să-şi dedice foarte mult timp, energie şi o bucăţică din orgoliu pentru a-l obţine. Nu îi plac femeile disponibile fiindcă îşi pierde foarte repede interesul pentru ele.


Click! Îţi dă câteva informaţii despre tresăturile sexuale a bărbatului Vărsător.

Sexul cu bărbatul Vărsător poate fi puţin violent

  • Bărbatul Vărsător trăieşte la maximum actul sexual şi din acest motiv, femeia trebuie să ştie să se bucure de aventura sexuală pe care o oferă el o oferă, fără să ai pretenţii sau să îi impui reguli.
  • În dormitor Vărsătorul te va surprinde cu implicarea sa în actul sexual. Îi place să savureze fiecare centimetru din corpul femeii obţinând plăcere prin orice mijloc.Te va uimi cu propuneri ciudate, cu poziţii bizare, îi place chiar să fie puţin violent, dar toate au un singur scop şi anume, obţinerea satisfacţiei sexuale. Sexul cu bărbatul vărsător este imprevizibil şi niciodată nu şti la ce să te aştepţi din partea lui.
  • Bărbatul Vărsător este capabil să iubească cu adevărat  doar în momentul în care găseşte femeia potrivită . Dar şi în această situaţie Bărbatul Vărsător îşi va lua cu greu angajamente, cu greu va putea păstra o relaţie stabilă, pentru că din punctul lui de vedere, dragostea e dragoste, iar sexul e sex şi nu vede nici o problemă în a face sex şi cu alte femei.
  • Sexul cu bărbatul Vărsător trebuie considerat o joacă din care ambii parteneri au de câştigat

  • Sexul cu bărbatul Vărsător trebuie considerat o joacă. Iar femeile nu trebuie să se lase păcălite de eventualele momente de tandreţe alături de el, fiindcă nu face decât să joace un rol pentru a atinge satisfacţia sexuală şi în următoarea zi să se comporte ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.
  • Bărbatului Vărsător îi plac femeile inteligente, deoarece stimularea mentală joacă un rol foarte important în sexualitatea lor. Sexul cu bărbatul Vărsător pentru o femeie poate fi complicat în anumite situaţii fiindcă are obiceiul de a vă pune inteligenţa la încercare.
  • Vărsătorului îi place să se masturbeze împreună cu partenera, adoră să fie gâdilat sau lins pe tot corpul.  Îi plac femeile sincere, directe şi cu simţul umorului, mai ales că râsul îl eliberează de tensiunea acumulată şi îl va face să se simtă în largul lui.
  • Îi plac jucăriile sexuale, iar un vibrator va fi bine venit pentru bărbatul Vărsător fiindcă ştie cum să-l folosească ca să satisfacă o femeie. Sexul cu bărbatul Vărsător va fi incitant mai ales dacă îi propui tot felul de jocuri erotice.
 
 
Loading...

Alte articole