Există opinii mai mult decât entuziaste cu privire la viitorul tehnologiei. S-ar putea ca aceasta să ne ajute să eliminăm riscurile răspândirii bolilor cu transmitere sexuală pentru că partenerii umani pentru sex vor fi înlocuiți cu roboți.


Sună de-a dreptul nebunesc, dar este deja un proiect aflat în plină desfășurare. Roboții sexuali vor putea fi folosiți fără a avea sau a le transmite boli sexuale pentru că vor fi dezinfectabili, ne spun sexologii, potrivit Daily Star. în plus, roboții vor fi mereu disponibil pentru a ne satisface plăcerile intime, astfel că sexul nu va mai fi o simplă activitate ocazională, aproape inexistentă.

Un studiu realizat la începutul acestui an în New York a arătat că cea mai mare parte dintre cazurile persoanelor care au contactat BTS s-au datorat implicării în relații cu străini, abia întâlniți pe rețelele de socializare și despre care nu știau nimic despre trecutul lor intim. De asemenea, același studiu ne arată că o serie de boli precum sifilis, chlamydia sau gonoreea revin în forță.

Soluția viitorului ar putea fi așa-numitele „bordeluri android”, localuri unde oamenii vor putea plăti pentru partide de sex fără să se teamă că vor contacta vreo boală. Un avantaj va fi și pentru cei care suferă deja de astfel de boli pentru că în acest fel, nu vor transmite unei persoane problema lor.

„Roboții nu vor avea viruși pentru că nu pot contacta bolile umane și vor fi dezinfectabili. În acest fel, se va reduce cu 50% riscul de transmitere.”

 

 

 
 
Loading...