Activitatea sexuală este un factor esenţial în relaţia de cuplu, iar în cadrul cuplurilor căsătorite, unde intervine adeseori monotonia, este cu atât mai importantă cu cât are puterea de a ţine vie iubirea şi aduce echilibrul în căsnicie


Aşadar, sexul este extrem de important, poate chiar cel mai important în menţinerea unei relaţii de cuplu armonioase. De cele mai multe ori, din cauza stresului şi a oboselii, libidoul este scăzut şi partenerii amână experienţa sexuală pentru sfârşitul săptămânii, fapt ce nu este deloc recomandat. În plus, se poate ca între cei doi să nu existe compatibilitate sexuală şi atunci rezultatul final să fie unul dezastruos. Ţineţi cont că momentele de intimitate sunt cele care vă apropie cel mai mult şi ar trebui să fie cât mai dese.

Ca să nu ajungeţi să vă îndepărtaţi unul de celălalt, încercaţi să vă organizaţi activităţile şi să puneţi sexul pe un loc fruntaş. Relaxaţi-vă în braţele partenerului atunci când timpul vă permite şi surprindeţi-l cu partide de amor neaşteptate.

 

Loading...