Faptul că nu împărţiţi acelaşi pat nu înseamnă că nu puteţi ajunge pe culmile plăcerii, chiar şi la distanţă, cu atât mai mult că tehnologia înlesneşte astfel de activităţi. Sexul la distanţă poate fi foarte distractiv şi util relaţiilor.


Sexul la distanţă poate fi foarte incitant şi sexy, aşa că dacă iubitul nu este lângă tine, pune mâna pe telefon.

Sexul la distanţă: Avantaje

  • Puteţi face sex fierbinte la telefon! Persoanele cu relaţii obişnuite, care se pot vedea în fiecare zi, nu ştiu cât de plăcută poate fi o astfel de conversaţie. Într-adevăr, sexul la distanţă vă va oferi orgasme mai puţine, dar cu siguranţă mai intense.
  • De la a vorbi murdar şi a te masturba la telefon sau în faţa camerei web până la a trimite mesaje indecente, toate acestea sunt la îndemâna celor care au relaţii la distanţă şi trebuie puse în practică, evident cu plăcere, pentru trăinicia relaţiei.
  • Sexul la distanţă vă poate face să fiţi  şi mai îndrăgostit unul de celălalt, dacă veţi folosi timpul petrecut departe arătându-i celuilalt cât de mult înseamnă pentru tine.
  • Când ai iubitul departe şi practici sexul la distanţă trebuie să dai dovadă de foarte multă creativitate şi imaginaţie. Fii foarte explicită atunci când iubitul te întreabă cu ce eşti îmbrăcată sau cum te simţi, cu cât mai multe cuvinte, cu atât mai bine.
  • Sexul la distanţă îţi oferă posibilitatea să spui orice îţi trece prin cap fără să-ţi fie ruşine. Poţi să vorbeşti urât, murdar, deoarece majoritatea bărbaţilor adoră un astfel de vocabular. Întreabă-l cum vrea să te penetreze şi din ce poziţie. Nu uita să-i spui când îţi place ceva foarte mult, când te simţi foarte bine şi când te apropi de orgasm.

Sexul la distanţă: Dezavantaje

  • Multe cupluri care au relaţii la distanţă se simt dezamăgite şi frustrate când lucrurile nu se întâmplă aşa cum s-au aşteptat. Sexul la distanţă nu îi satisface, ba din contră, le creează mai multe probleme şi vor avea mereu discuţii interminabile cu reproşuri şi explicaţii.
  • Sexul la distanţă nu se compară cu îmbrăţişările, cu săruturile şi momentele romantice petrecute împreună.
  • Sunt o altă categorie de persoane care consideră că sexul la distanţă este o pierdere de vreme şi preferă să nu se mai implice sentimental într-o astfel de relaţie.
  • O relaţie sexuală la distanţă, spun unii, nu este atât de „ sănătoasă” pentru că partenerii nu se pot bucura de o apropiere atât emoţională, cât şi fizică, aceştia fiind nevoiţi să se „chinuie” zilnic văzându-i pe cei din jur cum împart clipe de tandreţe împreună.
 
 
Loading...