Cele mai multe cupluri cred că sexul oral trebuie să îşi aibă locul în fiecare dormitor, iar practicarea lui nu ar trebui să scadă odată cu trecerea anilor. Partenerii de cuplu care practică sexul oral îşi fac relaţia mai frumoasă.


Ştim că bărbaţii sunt înnebuniţi după sex oral, dar şi femeile ar trebui să îl practice cu plăcere. Indiferent că îl oferi sau că îl primeşti, sexul oral îţi aduce avantaje în plan sexual şi sentimental.

Sexul oral creşte intimitatea în cuplu

Sexul oral vă apropie în plan sentimental. Acest lucru se petrece din două motive. În primul rând, orgasmele provocate îţi cresc nivelul de oxitocină, hormon care te face să te simţi ataşată de sursa plăcerii, în cazul de faţă, iubitul tău. Şi el se va simţi mai apropiat de tine, prin simplul fapt că te poate aduce la orgasm.

În al doilea rând, sexul oral, văzut ca un sărut intim, în care primim şi oferim iubire, poate fi mai romantic decât sexul normal. Practicat în poziţia 69, vă poate aduce pe amândoi la orgasm în mod simultan!

În concluzie, sexul oral creşte şansele ca amândoi să aveţi orgasm şi să fiţi mai satisfăcuţi, iar o viaţă sexuală împlinită e indispensabilă pentru viitorul oricărui cuplu!

 
 
Loading...
Citeste tot despre: