Sexul în trei pare uneori soluţia firească pentru cuplurile care s-au plictisit, însă nu vor să se despartă sau să facă ceva „pe furiş”. S-o faci în faţa partenerului de viaţă parcă aduce mai puţin a trădare şi mulţi consideră cea de-a treia persoană un „adaos” plăcut, nu un pericol. Asadar, dacă te încântă și pe tine ideea, măcar de amorul artei, trebuie să iei în calcul ce te așteaptă. Există o doză de pericol asupra relației și e bine să fii pegătită și pentru consecințe.


Viaţa reală şi fantezia sunt tare diferite. Celor care se iubesc cu adevărat le este foarte neplăcut să-şi vadă partenerul cu altcineva. Adesea, din cauza emoţilor negative puternice resimţite într-un trio, plăcerea fizică se stinge. Suntem destul de „teritoriali” în ceea ce priveşte relaţiile şi partenerii nostri şi nu avem obişnuinţa de a-i împărţi cu altcineva. Adesea apare gelozia, generată de trupul celei de-a treia persoane, de tehnica sa, de felul în care se comportă partenerul cu ea. Trei într-un pat, număr impar, face de obicei ca atenţia cuiva să se îndrepte mai mult spre una dintre celelalte două persoane.

După ce s-a dus farmecul noutăţii, mulţi se simt nemulţumiţi şi au resentimente, sunt stânjeniţi sau chiar dezgustaţi de ei înşişi. Chiar dacă pe moment le-a plăcut, consecinţele au fost năprasnice: gelozie, fisurarea încrederii în celălalt, idei paranoice cum că partenerul îl preferă în secret pe al treilea personaj. Cu alte cuvinte, sexul în trei este o chestie cu două tăişuri.

 

 

 
 
Loading...