Femeile sunt multe lucruri, însă cărţi deschise nu sunt deloc. Iar această observaţie este adevarată şi în ceea ce priveşte comportamentul lor sexual, nu doar modul în care se poartă într-o relaţie, de exemplu


Sexualitatea unei femei este unul dintre cele mai complicate aspecte ale acesteia. Specialiştii ştiu că nu este uşor să te descurci pe un teren care le este chiar şi lor, adesea, plin de necunoscut, şi de aceea oferă câteva sfaturi utile pentru ca în final, sexul să nu pară atât de greoi, iar plăcerea să existe pentru amândoi.

Nu o muşca înainte să fie complet excitată

Orice muşcătură, chiar şi una nevinovată, poate crea durere şi disconfort dacă partenera nu este suficient de excitată. Cu cât zona care te tentează este mai sensibilă, cu atât trebuie să aştepţi mai mult.

Nu evita săruturile

Există bărbaţi care, din diverse motive, unul din ele fiind chiar poziţia sexuală, nu îşi sărută partenera. Specialiştii consideră însă că sărutul este foarte important, mai ales pentru femeie în timpul sexului, în special al penetrării.

Nu ejacula prea devreme sau prea târziu

Oricare din aceste opţiuni o va face să se simtă incomod. Dacă vei ejacula prea devreme, există riscul ca ea să rămână nesatisfăcută, dacă ejaculezi prea târziu există riscul să apară uscăciunea vaginală, disconfortul local şi chiar dureri, arsuri, şi iar nu este bine.

Nu te lăsa peste ea

Cu toate că este frumos ca din când în când să vă lăsaţi în voia pasiunii şi să fiţi mai duri, evită să te laşi cu toată greutatea peste ea. S-ar putea să îi creezi probleme respiratorii.

Nu considera sexul cu partenera ta o secvenţă dintr-un film porno

Dacă există ceva ce îţi place în mod deosebit, ai văzut, sau ai citit, cel mai bine ar fi să discuţi cu partenera ta. Nu o pălmui fără să ştii dacă acceptă, sau nu o împinge către sexul oral dacă ea nu este de acord cu aşa ceva. Rezultatul nu va fi unul plăcut, cu siguranţă.

 
 
Loading...