Sexul în apă este una dintre cele mai erotice experienţe şi din acest motiv merită pusă în practică ori de câte ori aveţi ocazia. Însă, înainte de a trece la fapte, trebuie să ţineţi cont de câteva sfaturi.


Poţi face sex în mare dacă eşti suficient de atentă încât să nu atragi privirea celor care stau la plajă. Mai greu, dar nu imposibil. Nu uitaţi că mişcările trebuie să fie blânde, deoarece cele rapide transformă penisul într-un piston care impinge apa chiar până în cervix şi trompe, existând riscul de infecţii.

Te poţi bucura de preludiu în apa mării, cât mai departe de ochii celorlalţi turişti, moment în care vă puteţi săruta, mângâia, atinge şi şopti cuvinte frumoase. Continuarea ar fi bine să aibă loc în camera de hotel, poate chiar sub duş, pentru a păstra senzaţia de corpuri ude.

Sexul în cadă este mai incomod decat sexul sub duş, unde puteţi combina sexul oral cu poziţia "pe la spate" din picioare, dacă înălţimea amândurora v-o permite. Aveti grijă să nu alunecaţi!

Dacă vreţi să rezolvaţi şi problema lubrifierii insuficiente, folosiţi un lubrifiant pe bază de silicon sau ulei. In cazul unei partide de sex normale, "pe uscat", folosiţi intotdeauna lubrifianţi pe bază de apă.

Loading...