Partenera ideală trebuie să aibă mai multe calităţi printre care să fie şi o amantă bună în pat. Acest aspect este foarte important mai ales dacă vreţi să aveţi tot timpul iubiţii fericiţi şi satisfăcuţi din punct de vedere sexual.


Orice femeie trebuie să se dezbrace de inhibiţii şi să vină cu idei noi pentru a-şi surprinde şi excita partenerul de viaţă la maximum. În acest articol, vei găsi câteva sfaturi pentru a face un bărbat fericit în dormitor.

Complimentează-i calităţile sexuale

Într-adevăr, bărbaţii sunt dependenţi de laude, mai ales când vine vorba de a le fi recunoscute calităţile sexuale. Cu cât partenerii de cuplu se vor complimenta mai mult din punct de vedere sexual atunci când sunt în dormitor, cu atât vor fi mai fericiţi. Sentimentele de admiratie in ceea ce priveste aspectul fizic si abilitatile sexuale ale soţului contureaza stima de sine si îi oferă un grad mai mare de incredere in ceea ce priveste propria sexualitate.

Descoperă-i şi excită-i zonele erogene

Organele genitale nu constituie singurele puncte fierbinţi ale bărbatului. Regiunea anală, gâtul, urechea, gura, pieptul fac de asemenea parte din zonele a căror excitare îi provoacă plăcere. Dar fiecare partener este altfel. Descoperă zonele erogene ale iubitului ţinând cont de reacţiile lui şi de cuvintele pe care le pronunţă în timplul actului sexual.

Vorbeşte-i din cand în când murdar

Pentru cei mai mulți bărbați, o noapte pasională alături de o femeie care nu scoate nici un sunet și nu spune nimic poate fi un adevărat coșmar. Chiar dacă nu o spun explicit niciodată, ei își doresc să audă din gura iubitei câteva cuvinte deocheate când fac sex. Din acest motiv, soţiile ar trebui să fie mai curajoase, să lase rușinea la o parte și să le vorbească mai deocheat partenerilor în intimitate. Acest lucru îi excită pe cei mai mulți reprezentanți ai sexului puternic şi îi face fericiţi în pat.

Practică felaţia

În general, bărbaţii sunt emoţionaţi şi excitaţi de spectacolul oferit de partenera lor, atunci când aceasta îi dezmiardă organul genital cu gura. Excită-l uşor cu limba, începând din vârful glandului şi până la bază, dar insistând în special asupra prepuţului şi meantului urinar (orificiul de deschidere a uretrei) este prezent în partea superioară sau laterală a penisului.

Practică masajul

 

Un masaj bun, efectuat cu grijă îi îngăduie bărbatului care se întoarce acasă după o zi de muncă să se relaxeze în totalitate. Tensiunea musculară dispare, iar bărbatul este mai dispus să facă dragoste. În plus, masajul stimulează senzualitatea şi este potrivit mai ales pentru bărbatii care au probleme cu erectia.

 

 
 
Loading...