Deşi se întâmplă tuturor ca la un moment dat să se despartă, când eşti tu pusă în această situaţie, parcă nici un sfat nu mai funcţionează. Primul impuls, după ce iubitul îţi spune că vrea să vă despărţiţi este să te închizi în casă şi să-ţi plângi de milă. Oricâte explicaţii logice ale despărţirii ai găsi, nici una nu are cum să te mulţumească.


E o perioadă dificilă, pe care o poţi depăşi mai uşor dacă îţi organizezi timpul în aşa fel încât să fii ocupată şi să nu te mai gândeşti la el continuu. Aşa că nu evita contactul cu prietenii apropiaţi, ba, din contră! Vorbeşte cu ei, sunt oameni care ţin la tine şi care te vor ajuta să treci peste această perioadă. Vei descoperi, astfel, că există şi persoane care te apreciază şi pentru care eşti importantă.

Ce e de făcut în această situaţie?

Chiar dacă e dificil să te gândeşti la planuri, ordonează-ţi priorităţile. Oferă-ţi timp pentru tine! Ieşi în oraş şi distrează-te cu prietenele tale, încearcă să nu mai afli veşti despre fostul tău iubit, mergi la cursuri, unde vei întâlni oameni cu aceleaşi pasiuni ca ale tale. Nu lua despărţirea ca pe cel mai rău lucru care ţi s-a întâmplat şi canalizează-ţi energia către lucruri constructive, care îţi fac plăcere şi te relaxează.
 

Loading...