Cristi e un tânăr care are o căsnicie fericită. Dar, de ceva vreme, soţia lui nu mai are chef de sex şi el nu ştie de ce. Uite ce sfaturi i-a dat Ioana cititorului nostru.


“Bună, Ioana. Numele meu e Cristi şi am 34 de ani. Soţia mea e cu un an mai mică decât mine. Ne iubim foarte mult şi ne înţelegem foarte bine, dar am o nelămurire. De ceva vreme, soţia mea nu prea mai are chef de sex. La început, am crezut că e vorba despre un alt bărbat. Dar, după anumite investigaţii, mi-am dat seama că nu e aşa. Este oare adevărat că femeile îşi pierd mai repede interesul pentru sex decât bărbaţii? Te rog frumos să mă ajuţi şi să-mi dai un răspuns.”
Dragă Cristi, apreciez faptul că ai încredere în sfaturile mele şi că nu te-ai sfiit să ceri ajutorul într-o problemă atât de delicată, legată de relaţia ta intimă. Cu atât mai mult eşti de apreciat, fiindcă, într-o situaţie de acest gen, bărbaţii au tendinţa să fugă într-o altă relaţie decât să găsească o rezolvare în relaţia pe care o au deja.

Dar încă o dată am ajuns la concluzia - şi am o confirmare şi din partea ta - că dacă în relaţie mai există iubire, partenerii vor face tot posibilul să găsească soluţii pentru a-şi rezolva problemele. Aşa cum ai spus şi tu în scrisoare, unele femei îşi pierd interesul pentru sex de-a lungul timpului din diferite motive, fie ele medicale, psihologice sau de infidelitate.

Dar, în situaţia ta, nu se pune problema unei infidelităţi din partea soţiei, fiindcă ai date concrete că nu te înşală. Mai există posibilitatea ca soţia ta să nu se mai simtă apreciată, iubită, dorită, atractivă. Stresul cotidian, un mediu solicitant, oboseala, apariţia copiilor, lipsa activităţilor de relaxare şi odihna insuficientă, insatisfacţia personală sau profesională, dereglări hormonale, dureri la contactul sexual, lipsa lubrifierii - toate pot fi cauze psihologice sau medicale care fac ca relaţia de cuplu să se dezechilibreze, afectând inclusiv viaţa sexuală.

Sfatul meu este să stai de vorbă cu ea şi să afli exact ce se întâmplă şi împreună să găsiţi o rezolvare. Să începi să o complimentezi, să-i spui că este o femeie frumoasă, sexy, că tu eşti în continuare atras de ea, ca în acest fel ea să se simtă din nou apreciată, dorită, iubită şi să-şi recâştige încrederea în sine.

Dacă ai o problemă în amor şi vrei sfatul sex-expertei, scrie-ne la adresa str. Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, menţionând pe plic “pentru Ioana”, sau pe e-mail sex@click.ro. Scrisorile îşi vor găsi răspunsul în această pagină. Iar în fiecare luni şi joi, de la 22.00 la 23.00, nu rata videochatul erotic cu Ioana, pe click.ro

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: