Crezi că viața sexuală se înrăutățește odată cu vârsta? Asta depinde doar de tine! Află că sexul după 50 de ani este chiar mai bun, vă menţine sănătoşi şi previne îmbătrânirea.


Pentru asta nu trebuie să faci sex o dată pe săptămână. Vă sugerez să faceţi dragoste în fiecare zi. Sexul zilnic ar trebui să fie ţinta cuplurilor, şi numai pentru că ai peste 50 de ani nu constituie un motiv să reduci numărul partidelor de sex. Dimpotrivă, este şi mai important să faci sex frecvent pentru a preveni îmbătrânirea. Sexul reprezintă o formă naturală de “terapie a schimbării hormonale”

Aşadar, sexul practicat după vârsta de 50 de ani, poate să contribuie la încetinirea îmbătrănirii. În timpul actului sexual se ard multe grăsimi, iar sistemul imunitar este întărit în acest mod. Sexul este un analgesic foarte bun, dar este şi o modalitate plăcută de a scăpa de stres sau depresie. De asemenea, persoanele care sunt active din punct de vedere sexual după 50 de ani sunt afectate mai puţin şi mai târziu de simptomele îmbătrânirii.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: