Andrei e un tânăr de 24 de ani, elegant şi manierat, dar suferă că nu şi-a găsit încă perechea. Uite ce sfaturi i-a dat Ioana cititorului nostru!


“Bună, Ioana! Mă numesc Andrei, am 24 de ani şi sunt din Cluj. Sunt un băiat drăguţ, elegant şi manierat. Cel puţin asta e părerea celor din jur despre mine. Dar am şi o dilemă. Când îmi place vreo fată, nu am nici o problemă în a o cuceri. După mai multe întâlniri, ajungem, bineînţeles, şi la sex şi nu s-a plâns nici una până acum de partidele cu mine. Dar, problema e că nici o fată nu vrea o relaţie de lungă durată cu mine. Vor doar sex şi... atât. Te rog mult să-mi dai un sfat. Să mă lămureşti unde este problema: la mine sau la ele.”

Dragă Andrei, scrisoarea ta m-a surprins plăcut, în sensul că gândeşti mai matur decât mulţi tineri de vârsta ta. Dar m-a pus şi puţin pe gânduri, mai ales că am constatat şi eu că, în ziua de astăzi, foarte mulţi tineri vor să-şi trăiască viaţa la maximum, să experimenteze cât mai multe relaţii, vor să fie independenţi şi nu-şi mai doresc să se implice în relaţii serioase şi de lungă durată.

A fi un băiat drăguţ, elegant, manierat şi satisfăcător din punct de vedere sexual, aşa cum eşti şi tu, nu sunt neapărat nişte calităţi care să determine o femeie să se îndrăgostească şi să-şi dorească să stea cu el pe termen lung, ba din contră, sunt fete care se îndrăgostesc de bărbaţi care nu ies cu absolut nimic în evidenţă fizic şi intelectual. Unii băieţi cred că este floare la ureche să cucerească o femeie, mai ales dacă sunt conştienţi de calităţile fizice, dar nu este chiar aşa. Într-adevăr, cucereşti uşor o aventurieră, dar pentru a avea lângă tine o fată pe termen lung, trebuie să ţii cont de câteva aspecte.

Ca bărbat nu trebuie să ai doar calităţi fizice şi să fii elegant. Femeia are nevoie de dovezi mult mai profunde, pentru a vedea că eşti responsabil, că ai caracter, că se poate baza pe tine oricând, să poată comunica, asta înseamnă să nu vorbeşti numai despre ce te interesează pe tine, ci şi despre ce o interesează pe ea ca femeie, să asculţi cu adevărat ce are de spus şi să ţii cont şi de părerea ei. Sfatul meu e să ai răbdare şi să nu te mai gândeşti că ai avea tu o problemă sau fetele pe care le întâlneşti. Pur şi simplu nu ai găsit persoana care să fie pe aceeaşi lungime de undă cu tine şi să te aprecieze pentru ceea ce eşti.

 

 
 
Loading...